Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I STORMENS ÖGA

 

Våren

förtrollar

 

grådaskig mark

 

sol stiger

till himlen

 

över talltoppar

 

blommor

färglägger

 

svart jordskorpa

 

is i vila

nynnar

 

spröd visa

 

ord bortglömda

gömda

 

dammas av

 

skickas

mellan oss

 

nyvakna

 

i munnen

passionerat lagda

 

väcker lust

 

lycka flyter

som vårvatten

 

i hjärtan

 

för oss

till stormens öga

 

förtrollade av våren

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-06 18:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Gillar! Särskilt "lycka flyter som vårvatten".
2015-03-09

  Lars Hedlin
Tycker om din dikt! :)
2015-03-08

  ULJO
Härligt insiktsfullt
2015-03-07

  KattenKin VIP
Med våren kommer ny lust i allt det vackra.
2015-03-07

  Magica VIP
Hoppingivande :)
2015-03-07

    ej medlem längre
Vemodet bakom orden mjuknar av den varma förhoppningen.
2015-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om vårens inverkan
"Lycka flyter som vårvatten"
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP