Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart....

Snart så möts vi
i en kyss.
Vi har längtat oss hit
åter möta varandras ögon.
Nu vår världen vänta
vi vilar i varandras famn.
Själen sjunger
tryggt ha dig vid min sida.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-06 20:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Skön känsla i dina ord...
2015-03-10

  anits VIP
Underbart skaldat"
2015-03-08

  Lars Hedlin
JA snart....Bra där!
2015-03-08

    ej medlem längre
Underbart Snart.
2015-03-08

  ULJO
Härlig text du bjuder
2015-03-07

  louisegirl
Ljuvligt!
2015-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2015-03-07

  Rise Little One
Vilka underbara tankar! Man längtar och ser fram emot ett sådant möte!
2015-03-07

    ej medlem längre
Tack för en ljuvlig text!
2015-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP