Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amor vincit omnia 22


MIN, BARA MIN

 

Jag minns

dig framför

mig

 

vackerögon

lysande blå

i förundran

 

över mina

ögons svar

på din fråga

 

de talade

klarspråk

om oss

 

dina läppar

kysste ömt

min kind

 

rosor slog ut

när du

viskade

 

Min, bara min

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-08 17:49



Bookmark and Share


    eva m h
Mjuk och vacker
2015-03-12

    Birgersdotter VIP
Vacker känsla
2015-03-10

  Lars Hedlin
Verkligen bra skrivit full av känsla .) kram
2015-03-09

  KattenKin VIP
Vackra kärleksrader.
2015-03-09

    ej medlem längre
Andlöst vackra är dina ord.
2015-03-08

  Lehva VIP
Så stark med sin närvaro.
2015-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Oförglömligt minne!
2015-03-08

  Rise Little One
Vackra minnen att bevara!
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP