Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FYRA FURIER

fyra furier i en vit kadett

värsta bandet staden någonsin sett

fyra furier, en galen kvartett

into the future i en opel kadett

fyra furier, allt var lekande lätt

vi gjorde allt på vårt eget sätt

opel kadett, det var ruffigt och trångt

men färden tog oss aldrig särskilt långt

 

 

de andra hade fel och vi hade rätt

vi tänkte faktiskt aldrig slå till reträtt

om de var helmer var vi snurre sprätt

fyra rebeller i en opel kadett

 

 

när trycket hårdnat

blev vårt svar mera svett

när jorden frusit

tog vi fram våra spett

drog ni fram kyla

slogs vi tills det blev hett

ett mustigt äventyr

i opel kadett

 

 

 

kvartetten sprängdes

för att block gled isär

där politik tar över

blir det så där

två starka viljor

kolliderar ibland

nu är kadetten skrot

och guldet blev sand

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-07 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP