Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE STOR NOG

stan är inte stor nog för en eremit

det finns ingen chans att lägga till en bit

i varenda skrymsle finns en individ

som vill dyka upp och slösa bort min tid

stan är inte stor nog för oss båda två

enda säkra platsen: hemmets lugna vrå

den som bor i stockholm eller tokyo

har en hel del gömställen att välja på

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-07 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP