Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅ AUTOBAHN



farleden leda, den tillhör de breda
där råder aldrig ordning och reda
vart kan den bredaste farleden leda?
till evigt lidande, fasa och sveda
gråmulna timmar förflyter, försvinner
sanden som rinner, så lite man hinner
modstulen ser jag en räcka av veckor
ligga framför samt passerade sträckor


ledan är birmingham eller manchester
oxveckors slit utan någon semester
sotigt och smutsigt och mössan i handen
fjättrad vid golvet av jordiska banden
ledan är risfält och småstadens gator
bortom all färg, en tristessindikator
fyll mig med himmel, med bilder från ovan
låt mig se mer av den yppersta gåvan


LARZ GUSTAFSSON 8/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-08 19:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerad
fyll mig med himmel
härliga rader!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP