Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIG VILL JAG FÖLJA

 

Min början

mitt slut

är du

 

fingrar

tänker

hudlös kärlek

 

läppar

ropar eko

mellan oss

 

gråt

under

ansiktshud

 

emothållen

syns inte

utanpå

 

när jag går

ensam

utan dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-09 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vemods vackert!
2015-03-11

    Birgersdotter VIP
Vackert beskrivet-men sorgligt och berörande slut
2015-03-10

  Angel of love
Sorgset och vackert.
2015-03-10

  KattenKin VIP
Vackert! "Läppar ropar eko mellan oss"
2015-03-10

    ej medlem längre
Berör..
2015-03-09

  Henning Hson
Poesiballad. Välskriven!
2015-03-09

    ej medlem längre
Otroligt vackert och mycket berörande.
2015-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfulla ord om saknad!
2015-03-09

  Rise Little One
Grå nyans är stark och vacker på sitt sätt trots sorgen.
2015-03-09

  ULJO
Kärlek i mollton är också vackert
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP