Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårt liv lever kärleken.

Det har varit en lång väg, men i mörkret har du alltid varit mitt ljus.

I min svaghet har din styrka styrt.
När mina ögon haft sorg så har du gett mina läppar leendet.

Vid din sida har mitt hem funnits, i dina andetag har jag fått mitt syre.
I vår kärlek har vi fött liv.
I vårt liv lever kärleken.




Fri vers av Angel of love
Läst 375 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-03-10 08:10



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fina, kärleksfulla ord
2015-03-17

  Fem hjärtan VIP
Mycket varm och vacker text!
2015-03-13

  Lars Hedlin
Sinnet värms gott av ömma ord sagda i kärlekens tecken <3
2015-03-11

    ej medlem längre
Älskar varje ord du skriver.
2015-03-11

  P-E-H
Väldigt fint formulerat!
2015-03-10

  ResenärGenomLivet
Mycket vackert...
2015-03-10

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-03-10

  ULJO
Fin kärlekspoesi
2015-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin beskrivning av kärlek, när den betyder allt.
2015-03-10

    ej medlem längre
Fin kärlek
2015-03-10

    AgnesKenshin
som kärlek ska vara!
2015-03-10

  erkki
Verkligen kärleksfullt!
2015-03-10

    ej medlem längre
Ord av kärlek att svepa in sig i. Underbart.

2015-03-10

    Birgersdotter VIP
Värme och stark innerlig kärlek...
2015-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar värme och trygghet!
2015-03-10

  louisegirl
Underbar innerlig kärlek<3
Vackert skriftat!

2015-03-10

  Ponkla
Vackert skrivet!
2015-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love