Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRUKTANS VÄG

 

Du tog

min oskuld

 

bar den

i triumf

 

tvingade mig

att gå

 

fruktans väg

från barndom

 

såren gömda

oläkta

 

bäddade

i oro osedd

 

spelade teater

applåderad

 

boende i

tomt skal

 

tittade på

utanför

 

där jag

inte fanns

 

Tills en dag ....

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-12 17:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som tusan!
2015-03-13

    ej medlem längre
Rysligt bra skrivet, men ack så hemsk tid det måste ha varit.
2015-03-13

  ULJO
Starkt skrivet
2015-03-12

  Lehva VIP
Stark och oroande med ett revansch-suget avslut.
Skickligt.
2015-03-12

    ej medlem längre
Gripande och mycket mycket starkt!
2015-03-12

  Tess74
Finns inte ord..
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Rysningarna stiger genom kroppen.

Tills en dag...

Fruktans väg tog slut?
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP