Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett nu

 

 

överrumplad av

oemotståndliga våren

bärs jag vidare

 

dagsmejan pärlar isfält 

snösmältning värmer våtmark

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-12 22:22



Bookmark and Share


  Deva
Tycker om detta, främst för de två sista raderna där du lyckas med allitteration också!
2015-03-16

  KYREUS of Sweden
Livet återvänder.
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg