Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osammanhängande minnen 2



Jo jag minns än
Har inte suddat ut allt

Och jag kan fortfarande höra dina andetag
När du ber mig sluta för du är rädd att låta stormen rida dig helt
När jag kysser dig där
Och där




Fri vers av Tess74
Läst 75 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-12 22:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Intensivt och bra....
2015-03-13

  Hans Christian
Alltid så spontant och fräscht! Just love it. Förmedla känslor kan du verkligen.
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74