Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista resan





Hon fyllde sina segel


Andetag
för
andetag


Slutade inte
förrän


hon lugnt
och stilla


anlöpte hamnen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 935 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-03-13 09:25



Bookmark and Share


  ~Snöflinga~
Lugnt och stilla är det finaste avslutet <3
2015-03-19

  Ljusletaren VIP
Så värdigt och fint skrivet!
/kram
2015-03-17

  aol
Ödmjukt vackert skaldat
2015-03-16

  KattenKin VIP
Bra skrivet!
2015-03-16

  Mats Edin VIP
Vackert koncentrerat, stilfullt
2015-03-16

  Anita Westin
Minimalistiskt. Kanske enda sättet att förmedla ett slut. Vackert.
2015-03-16

  Teresia Ridell
Starkt och vackert. Vilken ödmjuk och fin hyllning !
2015-03-16

    ej medlem längre
Att släppa taget, fylla tankarna med lugn,befriande fint.
2015-03-15

  Anya VIP
Fin metafor för hur man ska tackla livet. Bra!!!
2015-03-14

  walborg
Så vacker symbolik
2015-03-13

  ULJO
När melankolin blev vacker
2015-03-13

  Marianne Räf
Vemodig, men förmodligen ett bättre
sätt än många andra att vandra vidare.
2015-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorglig vacker och rofylld dikt i fin metafor.
2015-03-13

  Rise Little One
Vacker men sorglig text.
2015-03-13

  Blomma-Stjärna VIP
Med en sån text inom sig - verkar hela resan - möjlig! ----- Ödmjukhet, visdom och acceptans och t.o.m lite galans andas i denna text
2015-03-13

  Ingrid Trolle
En vacker dikt om
ett vackert slut på
resan. Rofylld
2015-03-13

  ResenärGenomLivet
Rofyllt om livets slut...mycket fint...
2015-03-13

    ej medlem längre
Sorg och skönhet i en vacker symbios.
2015-03-13

  Lehva VIP
Vilken fantastiskt vacker avskedsdikt!
Den skulle jag vilja ha i min dödsannons.
2015-03-13

    Birgersdotter VIP
Lugnt tryggt-men ändå smärtsamt -när någon kär lämnar oss. Men fin stilla rofylld dikt
2015-03-13

  Lars Hedlin
Rogivande till slut.....
2015-03-13

  lila fjäderblomman VIP
Oh...så lugnt och vackert. Tack!
2015-03-13

    ej medlem längre

Rofylld tragik
2015-03-13

  louisegirl
Ja så kanske den sista resan är <3
Fint skrivet!
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP