Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gång...


Kärlekens Pris


Värmebölja sommarklänning

klapp på rumpan, väderspänning!
Tyget fladdrar vilt i brisen
Kom! Vi fortsätter kurtisen!
Skåda ryggens spända valv
jag är brunstig som en kalv!

Nakna hudar värmebölja.
Vi har ingenting att dölja!
Katten är vår hejarklack
Tallyho, och hjärtattack.
Aftonsolen lyser röd
säg, var finns en bättre död?!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-14 16:39

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Aj snoppen
blev proppen
satte stoppen
för kroppen

2015-03-15

  Teresia Ridell
Skönt,ja allt har sitt pris..men vem vill lämna orörd-oberörd ?


2015-03-14

  lodjuret/seglare VIP
Fin berättelse på rim
2015-03-14

  Annie b'larsson VIP
Här anar man livsglädje, trots kärleks pris.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP