Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar liberalismen. Jag hatar den faktiskt mer än jag hatar kommunismen.


CENTRALT

mitt i livet

mitt i stan

mitt i periferin

driver runt

(semesterdag)

som en planlös kretin

 

 

mitt i myllret

som fylls på

kulminerar runt ett

här finns nästan

ingenting

som jag inte har sett

 

 

centerledaren i stan

- katastrofliberal -

vill legalisera brass

och hans ideal

det är helt fri invandring

även månggifte

unnar honom INTE alls

ett regimskifte

 

 

sinnena förpestas av

liberala krav

mitt i sverige ser jag hur

landet går i kvav

politikens unkna träsk

sprider sin odör

det är inte sådant skräp

jag vill leva för

 

 

 

mitt i livet

mitt beslut

är orubbligt fast

hålla fast och hålla ut

lämpa av all last

som vill tynga ned mig på

pilgrimsvandringen

en gång ska min ande stå

mitt i himmelen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-16 14:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra Larz
står med dig
alltför många
politiker
har tappat
besinningen
de om någon
är farliga!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP