Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

I väntan på
dina händer

där haven möts
med morgondagens
vågor

Gränslar vi
rörelsernas kaos

inunder vintergatans
ljus


Jag älskar det!

Låt det gå åt helvete

jag älskar det!




Fri vers av Anneli A
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-20 19:34



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Fantastiskt vackra metaforer!
2016-12-26

    ej medlem längre
"Gränslar vi
rörelsernas kaos

inunder vintergatans
ljus"


Så vackert så vackert! tack.
2016-12-26

  Gunnar Hilén VIP
så ska det låta
2016-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Anneli A