Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ankartid

I en sammantryckt bröstkorg

Är dagarna intecknade

lidande galenskap

sorgen

Skona så resten

kärleken

Om förblivet blir blott ljuvt

 

Diktens bleka tårar

Kärlekens brinnande dårar




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-06 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den lever! +
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP