Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kraft

Jag är en ängel
med glorian lätt
på sned

Jag är en Gudinna
mäktig och magisk
och vred

Jag är den vilda forsen
som banar väg
genom sten

Jag är vattenfallets
mäktiga kaskad
nerför berget

Du är min färdväg
du är min ledstjärna
genom livet

För dig är jag
en naturkraft vild
och fri

Jag är ett norrsken
i färgglad kaskad
över himlavalvet

Jag följer din sirensång
hörsammar din
ljuva stämma

Dansar vild och vacker
genom din
varma vind




Fri vers av Elisabeth H
Läst 250 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-18 20:25



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Åh tycker om denna
2015-03-24

    Birgersdotter VIP
Vacker och härligt skriven..tycker om
2015-03-24

  Henning Hson
E så bra :)
2015-03-24

  KattenKin VIP
Väldigt vackert! Jag sparar denna, vill läsa fler gånger.
2015-03-24

  Blomma-Stjärna VIP
härliga ord, gillar särskilt "glorian lätt på sned" och "mäktig och magisk och vred"
2015-03-20

    MichaellQ
Härliga ord.. Gillar
2015-03-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
dyrkan, känner jag
2015-03-20

  Per Drysén
Härlig text som visar glädjens vildhet och naturfärgade glädje över kärleken.
2015-03-19

  Lars Hedlin
Helt underbart framfört! Tycker om din text! :)
2015-03-19

  P-E-H
Vackert poetat med fina bilder från naturen som knyts ihop med kärleksrelationen på ett utmärkt sätt!

Mycket, mycket bra!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H