Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill vara fri ! Karlar är ett Pack !


Fästingen



Vill kasta av mig
den man, som
utnyttjar mitt hjärta
och vill skada
min själ ! --- ---

Vill vara fri, igen, som
jag var, innan, han
rörde upp Storm och
började suga ut mig,
likt en fästing ! --- ---

Vill inte spela med
i hans Operett,
mer ! Om, han ej
är jyst, ja, då --
så får det vara !

Han får vara med
sin Slampa; jag ska
inte mera
engagera mig i
deras Historia!

Jag trodde, rätt,
länge på honom!
Men, ju, mer Kärlek
jag gav, desto mer
missbruka´ han den!

Inget fick jag, igen!
Å, fick jag nått, så
debiterades det --
-med Ränta - och här
står jag, nu, - utblottad!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-19 15:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Såna ska man riva loss och kasta ut, bara tacksamt om det tar slut!
2015-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Hu då, en sån karl!
2015-03-19

    Dan Myrbeck
Lika bra att vara utan den här
människan!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf