Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Analys av Modellen Äktenskapet, som Undanflykt för värre Eskapader ute i Världen.


Den Förlorade Äkta Mannen



I Mötet med det - - - -
franska 'ludret', insåg han
att han -i all tid,- varenda
djävla Evighet, - ständigt, --
~~gått~~
- Fel Väg!

Världen var, som skapad för
sånna -- som honom, -- han
hade alltid 'strulat' och
ljugit för frugan, - - såsom de
flesta män gör, - Hemma --
- som Borta ! --- --- ---

Men, - Ödet ville honom -- inte
Väl! O-:# (SÅ I r o n i s k t!!!)
Realiteterna dansade inte
efter HANS Pipa! Såsom
de flesta män tror sig om. Så
Totalt Om Bakfoten ! --

De Andra Kvinnorna, såg han som
sina pigor, - som Kuttersmycken --
- till den Båt, han inte hade !
Fruarna (en i taget) hade
levat bättre liv, -- än de med
honom, -- Barnen, likaså !

Han Stora Kvinnokärlek var
Satan, -- som högg honom i
rumpan och slet hans hår,
då det inte *'Gick'* för henne ;- -
DÅ, njöt han i ljuv Tro att
DET var Bevis för hennes Stora -------

---- KÄRLEK! Obestridligen!...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-21 04:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Som man bäddar
får man ligga
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf