Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illa

 

River revor i ryggen
suger märgen ur allt liv
spjälkade benknotor rusar runt

jagar sig själv
får fatt i en bit
enda äkta bland allt falskt

säljer den till högstbjudande
skrattar rått
som ett förrädiskt as

nu blir det på rester kalas
smörjer sitt krås
sätter tänderna i egen olycka

att försonas med det obestridliga
är för lång väg att vandra
till egen nåd har hon ej råd 

så slagen i spillror får hon spel
gräver sin egna grav
marken ovan står i lågor
inget kvar att förlora

ansiktet askgrått
döden sviker 
har som utväg henne försmått 

*

det efterlängtade skottet i pannan
äger nu någon annan




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-22 17:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt intensivt....
2015-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Tragisk mörk bild av en människa i nöd till kropp och själ. Går rakt in i hjärtat.
2015-03-23

    ej medlem längre
Tragiskt livsöde.
Starkt skriven text målad i mörka färger.
2015-03-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Började nästan i likhet med ett extasiskt närmande av en orgasm,som sedermera utvecklade sig i en inveckling som endast en The black widow går helskinnad ur...
2015-03-22

  Marianne Räf
Ett tämligen depraverat tillstånd!
Gillar de 2 effektfulla slutraderna -
- såsom jag uppfattar å tolkar dem!
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP