Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKED - haiku

Natt bär dag i famn

kysser godmorgon i sol

vänder till mörker




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-23 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett fint avsked.
2015-03-24

  Lars Hedlin
Stark i sin känsla
2015-03-24

  Alicia Stenfors
Vackert!
2015-03-23

  KattenKin VIP
Bland det vackraste i haikuväg, mycket fin fast man anar sorg!
2015-03-23

  Rise Little One
Vackert vemod men med bestämda steg
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP