Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brownie




Kom hit lilla brownie
Jag vill ta en tugga av din sötma
Slicka i mig glasyren
Och känna hur du smälter på min tunga

Har du receptet
Får jag låna det

Jag tänkte kavla ut dig över mitt köksbord
Få dig lika varm som temperaturen på min ugn
Innan jag smetar Nutella över dig
Som jag sedan slickar i mig

För jag är din sugar mama






Fri vers av Tess74
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-22 21:51



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mums så läckert skrivet.
2015-03-23

  Lars Hedlin
Like it A Lot :)
2015-03-23

    ryttarinnan
en sådan exotisk poem stycke.. jag gillar inte söt mat men din dikt vill bjuda mig på brownie
2015-03-23

  kissmequick
Se upp!
Fat mama Brown
the biggest girl in town
worse than baddest laddie
the one and only sugar
daddy

2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74