Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När smekmånaden är över

Löften som rinner ut i sanden

Och i öken jag vandrat

varför är det aldrig så noga

jag trodde du var på riktigt

När hettan har svalnat

Som meningslösa kärleksbrev




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-22 23:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hans ord bör alltid sättas på pränt, han bör få underteckna, sedan följa, allt han utlovar, vilket bör vara allt.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka