Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omarbetad version


VILL DU HA MIG DÅ?

 

Vill du

se mig i bleka

gryningsljuset

 

kinder rodnande

mot kuddens

mjuka dun

 

höra läppars

tysta suck


känna handens

famlande längtan

 

skönja bröstens

rosa knoppar

mot  lakans vithet

 

möta min 

lockande blick

i bön om dig


Vill du ha mig då?

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-23 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker oemotståndlig fråga:)
2015-03-24

  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket :)
2015-03-24

  Angel of love
Vem kan motstå? Underbar text.
2015-03-24

  KattenKin VIP
Vem kan motstå...verkligen delikat dikt!
2015-03-23

  Rise Little One
Ingen kan svara nej till denna frågan...
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Skulle tro att frågan är med Ja, besvarad.
2015-03-23

    ej medlem längre
Sensuella inbjudande toner bor i denna fina text..
2015-03-23

    ej medlem längre
Så sensuellt och vackert dina ord klingar.
2015-03-23

  Magdalena Eriksson VIP
Såklart den där någon vill! Annars är han hon ett nöt. Fint skrivet.
2015-03-23

  ULJO
Ingen kan väl undgå denna replik till kärleken
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP