Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum.

Nu har jag haft tid att tänka
bara lyssnat på tystnaden.
Jag har hittat mellanrum
i mitt liv.
Konstigt vad mycket som föds
när tystnaden börjar tala.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-03-23 15:49



Bookmark and Share


  Håkan Barck

Mycket vackert och klokt skrivet!
2015-06-20

  anits VIP
Mycket vackert och klokt skaldat!
2015-03-29

  ResenärGenomLivet
Mycket bra...
2015-03-26

  Eva Helene VIP
Så fint och klokt skrivet!
2015-03-24

    ej medlem längre
Fint att kunna finna mellanrummet, och bara njuta.
2015-03-24

  louisegirl
Ja så är det verkligen..
Fantastiskt bra skrivet!
2015-03-24

  Lars Hedlin
Brilliant!
2015-03-24

  Anya VIP
Så fint om att hitta den där röda tråden i tystnaden. Bra!
2015-03-24

  P-E-H
Lysande beskrivet! Mellanrummen fyller livet.
2015-03-23

    ej medlem längre
Eller hur, vi behöver dessa mellanrum av tystnad - jättefint skrivet..
2015-03-23

  ULJO
Tystnaden, balsam för själen. Klokt skrivet
2015-03-23

  Ljusletaren
Finns det något finare än hitta tystnaden och trivas med den?
Mycket bra framfört/ kram
2015-03-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt om mellanrum.
Fler skulle behöva uppleva deras värde.
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Tystnad är en bristvara.
Man behöver lugn och ro för att kunna samla tankarna.

2015-03-23

    ej medlem längre
Kloka fina ord om den viktiga tystnaden.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP