Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt de svarta korparna skria.

 

Vi sände vår önskan till stjärnorna,
Himlen och månen som höll oss sällskap under natten.
Vi önskade oss värme och kärlek.

Vi ville stänga ut kylan som försökte tränga sig in i våra hjärtan.

Vi såg de svarta korparna som flög runt oss och vill ta vår kärlek.
De vill hugga i våra hjärtan,de ville förstöra lyckan och glädjen.

Men aldrig att de svarta korparna skulle lyckas.
För med vår kraft älskar vi varandra för alltid.

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 429 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-03-24 08:21



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Du har en vacker själ..
2015-04-10

  Maria Sundelin VIP
Starka ord om tro
Kramar
2015-03-28

  Johan-70
Kärleken är alltid stark när ni är två som går åt samma mål.
<3
2015-03-27

  Fem hjärtan VIP
Du skriver vackert som alltid!
2015-03-27

  ResenärGenomLivet
Kärleken är stark...bra skrivet...
2015-03-26

  ULJO
Mycket fint
2015-03-25

    ej medlem längre
Vad är livet utan kärlek. Amen till din dikt
2015-03-24

    ej medlem längre
Stark kärlek kan stå ut med mycket, fint skrivet Angel.
2015-03-24

    Birgersdotter VIP
Stark kärlek går ej skilja åt
2015-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte fly från sanningen.
2015-03-24

    Dan Myrbeck
Instämmer, ja håller på kärleken!
2015-03-24

  M M Mannheim VIP
Olyckskrpat skriar av avundsjuka.
2015-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker kärlekssaga med lyckligt slut tecknar din penna.
2015-03-24

  Rise Little One
En dramatisk saga med ett lyckligt slut.
2015-03-24

    ej medlem längre
Förtrollande vackra ord.
2015-03-24

    ej medlem längre
Sagolik fin poesi.
2015-03-24

    MichaellQ
Som en underbar saga..
2015-03-24

  louisegirl
Mycket vackert poetat
2015-03-24

  Lars Hedlin
JA så besegras det som förgör med stark evig Kärlek! :) <3
2015-03-24

  KYREUS of Sweden
Vacker poesi
2015-03-24

    ej medlem längre
Underbart skrivet om sann och stark kärlek..
2015-03-24

  erkki
Kärlekens styrka! Fint!
2015-03-24

    Sefarge VIP
Drömsk Poetisk
skör Skönhet.
Denna Dikt!!
Tack!
:)
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love