Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimma

En natt är ingen natt för mig
utan en ångestfylld vandring genom staden
och gatans gråsprängda stenar
bär på minnet utav mina fötter
som sakta men säkert
blev till fotspår
i morgondimman.




Fri vers av poemwriter
Läst 351 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-24 11:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ljudminnet som förstärks av de djupa spåren.
2017-12-17

  KYREUS of Sweden
Syrligt
sinnligt


- serent
2015-03-30

  RitaBrunner
Vacker ögonblickspoesi!
Du är duktig!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter