Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google!


Like a hungry dog!

Watching you wantfully like a hungry dog

Waiting hopeful to taste your scent

 

No details are spared fulfilling it all strong

Soon the future will make it so true

 

Erasing every spoor of yesterday

Sincerely whispering out life

 

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 263 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-25 09:01



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
"Sincerely whispering out life" is very beautiful!
2015-03-27

  Angel of love
Underbar passion.
2015-03-26

  Teresia Ridell
Härlig styrka och lust, brinnande iver i detta berusande alster !
2015-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Very nice, my friend!
2015-03-25

    Dan Myrbeck
Nice!
2015-03-25

  Blomma-Stjärna VIP
Härlig hunger!
2015-03-25

    ej medlem längre
Sköna ord.
2015-03-25

  louisegirl
Vackert
2015-03-25

  Peter Olausson VIP
en vacker komposition kring ett vackert tema. Och din engelska känns som en extra krydda i anrättningen
2015-03-25

  Rise Little One
Passion for life!
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin