Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös kärlek

Du,
mitt hjärtas Älskade,
dig skulle jag söka
genom eoner
av tid,
liv efter liv,
genom universum
av stjärnor
och dimensioner,
tills du åter
vilade i min famn.
Ditt hjärta
bredvid mitt,
min Älskade tvillingsjäl,
mitt allt...
Alltid.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-25 18:01



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Finkänsliga texter om kärlek är ditt varumärke!
2015-08-25

  aol
Underbart skaldat,
2015-04-01

  Lars Hedlin
Jätte fint skriftat! :)
2015-03-26

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om kärlek!
2015-03-25

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2015-03-25

  louisegirl
Vackert!
2015-03-25

    ej medlem längre
Underbara ord.
2015-03-25

    ej medlem längre
Så vackert!
Att älska så
2015-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksfint
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP