Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom-ihåg-lista.


Mixade meningar



Öppna inte asken, som Anden är i!

Tänk efter, före ombordgåendet på Raketen !

Åk, långsamt, in i den nya Tidens Gryning ... -

Undra : Har Televisionen - alltid - funnits ?

Gå till mötes den blonde från Kongahälla.

Skratta åt den befängda Komiken i Tillvaron !

Uppsök en halvkines som ser spaghettiwesterns.

Höj, upp till Skyarna, den du viger ditt Liv till !

Tangera hans hjärta med fina, romantiska tankar.

Hör efter, - varifrån kommer den sköna Musiken ?

Se, i framtidens somrar växer blåklockeängar ...

Spruta väldoftande Edt:er på åldrande händer.

Nudda Näckens liljemage med näsan. Ge´n en puss!

-Känn, hur Vårens vind drar en aning genom luften.

Var tacksam och glad -- för alla dagar i Livet !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 260 gånger
Publicerad 2015-03-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf