Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de sju dödssynderna är vällust. Det anser inte jag. Tvärtom, det mest underbara i kärlek.


SEX NYANSER AV RÖTT

Han frossar i hennes vita, mjälla hull. Biter försiktigt i de mjuka skinkorna. Smiskar henne tills huden rodnar. Hör hur hon kvider av njutning. Han vänder henne på rygg. Hennes röda hår lyser mot kudden.

Han nafsar i hennes bröstvårtor. Skruvar dem ömt hårt mellan sina fingrar. Tills de står styva. Rödrosiga i knopp. Hans tunga slickar hennes mage plågsamt upphetsande. Han tar hennes röda pärla i munnen. Suger den hårt. Stryker över den med sin tunga.

Det går för henne i hans mun. Hon vibrerar i spasmer. Stönar högljutt, långt ner i halsen. Han håller sin hårda lem i handen. Daskar den upprepade gånger mot hennes uppsvullna, glödande blygd. Gnider ollonet mot pärlan, så att hon kommer ännu en gång. 

Han tränger in i hennes väta. Och hon slår sina ben om hans rygg. För att ta honom så långt in som möjligt. Uppsluka honom för alltid. Hon kniper om hans mandom, medan han rider henne saktare, fortare, saktare, fortare. Tills de exploderar i otyglad vällust. Ropar varandras namn i lustfyllt skri.

Och allt är fullbordat.




Prosa av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-28 18:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den här har du skrivit med stor inlevelse och känsla! Gillas mycket! :)
2015-03-29

  Magdalena Eriksson VIP
Där fick dom något att bita i ... de där som tror en massa om kvinnors frigiditet och kvinnoförnekare av alla slag.
mera sex sett från kvinnans håll tycker jag.
2015-03-29

  Petter Wingren
Inte alls fel. Vällust är lustigare än olust. Bra kraft i denna scen
2015-03-28

  KattenKin VIP
O la la! Verkligen fullbordat! Modig text! Tar liksom andan ur en... :)
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP