Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett plågsamt minne av vad jag ej kommer få



Ska vi sluta såra varandra nu
Vi river upp skorpan hela tiden
Och det är så jävla onödigt

Så kanske borde vi sluta plåga varandra
Vi kanske borde lägga på locket
Igen




Fri vers av Tess74
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-28 19:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ord som känns!
2015-03-30

    AgnesKenshin
igen o igen o igen. varför river man upp hela tiden. egentligen.
2015-03-29

  erkki
Man känner smärtan! Anar bakgrunden, och vill nudda din själ!Och ge hopp.
2015-03-29

  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74