Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan våra öron!


Sex-prat



Det är nått som INTE är rätt!
Ett enda jättelikt Misstag!
De tror, nog, de Sanningen sett, - -
när de skärskådat nånns samlag -
med en massa män! Vad går snett?!

Är DET ett bra sätt å sovra
mängder av agnar från vetet?
Falskeligen Lycka lova --
utan å röja Belätet, -
bara sin Status förkovra!

Hur kändes det för MIG, tror ni, -
första gången jag 'satte på'
- in Spe - min allra värsta fi -
och lyckades att, faktiskt, -- 'gå!, -
med hjälp av intimfantasi !?

DEN skall jag, nu, ej delge er.
Har gjort det mången gång, förut.
Kanske, om ni vackert mig ber.
För, jag kan inte 'veta hut' !
Hästarna på Språng sig beger !

Så, himla less på å runka, -
- metoden, kallad - O N A N I!!!
På så sätt kan det, nog, funka --
med Satan, - fast med mer - Mani!
Man 'tillfredsställer' sin grunka!

Själv, jag nått mycket mer vill ha!
Tror ej ett dugg på illusion!
Med hand, jag aldrig klarat av !
Det kallas för M A S T U R B A T I O N!!!
-Men, knulla en Kuk vore BRA!! ;D)






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-28 23:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra att ibland använda vulgärt språk, alla sorters texter behövs.
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf