Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jeremia 29:11


FRAMTIDEN ÄR STÖRRE

vad är det för vingslag jag hör

från sidorna som du har skrivit?

så märkligt det är allt det här

det vi var, det vi är, vad vi blivit

så mäktigt det är att min Gud

förstår våra ord, våra tankar

som andra kan störa sig på -

de där som jämt klagar och klankar

 

 

när ljudet av vingslag dör bort

i bruset av allt det som händer

vet jag dock att tiden är kort

att Frälsaren snart återvänder

då inträder fascination

som får allt det gamla att blekna

då kvittar allt vingslagens ton

och starkaste starka ska vekna

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/3 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-29 11:15



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken fascination det skall bli.
Fin dikt.
2015-03-29

  mare VIP
Sparas!
2015-03-29

  mare VIP
Underbar text!
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP