Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALA TUNGOMÅL

 

 Min tunga

kan locka

leka, smeka

 

undersöka dig

i varje skrymsle

och vrå

 

tala tungomål

av kärlek

på din hud

 

men

om du

överger mig

 

ska min tunga

sveda

ditt skinn

 

skriva mitt namn

i glödskrift

på ditt bröst

 

för alltid

inpräntat

till minne

 

av den som

älskat dig

mest

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-30 18:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stark och bra
2015-03-31

  Lars Hedlin
JA mycket bra..GILLAS!
2015-03-31

  Petter Wingren
Tungans dubbla budskap
2015-03-31

  KattenKin VIP
Starkt och häftigt, lite sydländskt temperament över detta diktarjag! Hör och ser nästan tango eller flamenco i bakgrunden... ;) Snyggt!
2015-03-30

  ULJO
Väl förmedlat
2015-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Tungor kan, vill och törs i alla sammanhang.
Bra skrivet.
2015-03-30

    ej medlem längre
Kärlek, glöd och svek med ord som berör.
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP