Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPÄDA PLANTOR SMÅ

 

Litet barnahjärta

pickar likt

fågelunges näbb

mot äggets skal

 

vill till frihet

se ömma ögon

hållas tryggt

i någons famn

 

bort från

rädslans klor

som gräver

djupa sår

 

när dörren

öppnas tyst

i mardröms

svarta natt

 

och litet barnahjärta

skriker i protest

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-31 17:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Stark, bra
2015-04-01

    ej medlem längre
Otäckt ont att läsa.
2015-04-01

  Lars Hedlin
Känns och berör
2015-04-01

  Magdalena Eriksson VIP
All denna smärta som går vidare i våra barn vuxna som aldrig blev vuxna.Människor som lever utan levande barn i hjärtat.
2015-04-01

  KattenKin VIP
Barn bör skyddas, men världen är full av ondska.
2015-03-31

    ej medlem längre
Barnets hjälplöshet...maktlösheten mot den vuxna världen...
En fruktansvärd upplevelse.
2015-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Texten griper tag och klämmer åt.
En litet försvarslös unge i en vuxens våld.
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP