Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du vill veta hur mycket jag älskar dig, räkna vågorna på havet <3


Kärlekens trygghet.

Jag var rädd
Rädd att falla, att göra illa mitt hjärta.
Men du bara log och sa.
Jag har vingar och jag fångar dig och bär dig över alla hinder.

Jag föll

Jag föll för dig,med hela mitt hjärta och hela min själ.
Och du med din styrka och vilja tog emot mig med ett öppet och vackert hjärta.
Med din trygghet omsluten runt mig törs jag ta steg jag aldrig annars vågat.

Känner mig älskad av dig.




Fri vers av Angel of love
Läst 345 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-03-31 15:15



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Detta är kärlek på hög nivå..
2015-04-10

    ej medlem längre
Underbart vackert, vilken kärlek!
2015-04-10

    ej medlem längre
Underbart vackert skrivet - änglalikt..
2015-04-08

  Johan-70
En trygg och helt underbar kärlek.
2015-04-05

  Fem hjärtan VIP
Åh, så väldigt vackert du beskriver din kärlek!
2015-04-03

  ULJO
Så genuint vackert skaldat
2015-04-01

    Henke M
Så vackert..
2015-04-01

    ej medlem längre
Oj, såå vackert.
2015-04-01

  Lars Hedlin
Den största av känslor som stärker själ och hjärta......
2015-04-01

  Alva Johnsson VIP

Så ödmjukt och vackert
om det vackraste som finns!
2015-03-31

  ResenärGenomLivet
En mycket passande överskrift till din vackra dikt...skön känsla...
2015-03-31

  Maria Sundelin VIP
Det är en vacker trygghet det
2015-03-31

  louisegirl
Så fint du beskriver äkta kärlek..
Underbart!
2015-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek ger mod och hopp i trygga armar.
2015-03-31

    MichaellQ
Härligt när kärleken är så som du beskriver med dina fina ord..
2015-03-31

  Ljusletaren VIP
Fin bild och tänkvärd text under bilden.
Gillar dina ord om kärleken /kram
2015-03-31

    ej medlem längre
Dina ord lyser av kärlek.
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Bra om något man "får på affären"
när det gäller kärlek.
2015-03-31

  M M Mannheim VIP
Ja, kärlek är trygghet! Kärleksfullt skaldat.
2015-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens förlösande inverkan!
Från att vara rädd till att våga.
2015-03-31

  Rise Little One
Härliga tankar!
2015-03-31

    ADI Nehlin
vackert, berörande, härligt
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love