Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en tavla






Livet består av många detaljer

kan vara svårt att uppfatta


Bör emellanåt betraktas på avstånd

för att kunna se helheten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-04-01 09:08



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Bokmärker!
2015-04-17

  Teresia Ridell
Klokt och fint !
2015-04-03

  Anya VIP
Jaa med lite perspektiv ser man bättre. Klokord.
2015-04-02

    ej medlem längre
Fint och klokt!
2015-04-01

  Ninananonia VIP
Absolut bra :)
2015-04-01

  ULJO
Du är nätets klokgumma nr ett
2015-04-01

  ResenärGenomLivet
Ja, det tror jag verkligen behövs ibland...bra skrivet...
2015-04-01

    ej medlem längre
Ett sanningens ord! När detaljerna lagts tillsammans ser man det hela, alldeles som att lägga pussel.
2015-04-01

    Birgersdotter VIP
Klokt och sant...
2015-04-01

  Ingrid Trolle
Visdomsord, som vanligt.
Man behöver få perspektiv
samtidigt med närvaron
2015-04-01

    Dan Myrbeck
Ja - klokt.
2015-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
kloka ord som vanligt - vägledarord
2015-04-01

  Gunnel Eriksson VIP
Visa ord från en erfaren människa.
2015-04-01

    ej medlem längre
Ja det gäller att stanna upp då och då, och se och känna sig fram, kloka ord från dig.
2015-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett mycket bra råd! Bara så lätt att hamna i små detaljer och förstora dem.
2015-04-01

  Magdalena Eriksson VIP
Precis å det gäller att ta sin tid till detta.
Du kan det.... när du skriver.

2015-04-01

    ej medlem längre
Läser livets närvaro i varje bokstav hos dig.
2015-04-01

  Mats Edin VIP
Exakt och precis
2015-04-01

  louisegirl
Exakt så..
Mycket bra!
2015-04-01

  Marianne Räf
Å ibland koncentrera sig
på delar i närbild. :D
2015-04-01

    ej medlem längre
Klokt, ett sätt att helt enkelt gå in i sig själv och låta egen visdom råda.
2015-04-01

  Rise Little One
Jag såg visdom i din text ...
2015-04-01

  Lars Hedlin
Just så! Mycket bra!
2015-04-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
När jag målade gjorde mina gestalter i fågelperspektiv eftersom tavlorna var stora lagde duken på golven då jobbade och tittade uppifrån, tills någon lade märkte, oj vilken perspektiv tar du på modell?
2015-04-01

  KattenKin VIP
Precis, perspektiv! Som en konstnär som backar en bit för att se helheten.
2015-04-01

  KYREUS of Sweden
Distans
är en nödvändighet
i livet.
Närhet OCH distans.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP