Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset inifrån en livmoder

 

Adventsstaken i fönstret mot mörkret gjorde mig trygg
påminde barndomens jular, sockrade med saga
men mamma tycker inte om klängiga barn
måste stå själv, så jag skrev ut mig
lindade in tryggheten i jackan 
och bar den med mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-02 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljus i fönstren ger en fin stämning, och trygghet, en gräns som inte mörkret kan överskrida
2015-04-02

    Dan Myrbeck
Bra skildrat!

Glad Påsk!
2015-04-02

  Anya VIP
Jaa detta känns igen. Bra och innehållsrikt på få rader. ...så jag skrev ut mig... Talande!
2015-04-02

    Oswaldina
Starkt berättande.
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP