Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några galna verser.


Vart går Allt?



En ganska ordinär
å vanlig stötesten, -
när du har en Affär:
Nånn visar sina ben!

Solnedgång i Träsket.
Alla håller Andan!
Har dallring på fläsket, --
blåtiror -- som pandan!

Gungar loss i kvarten.
Alla mödor brinner -
- ända ifrån Starten!
Undrar vem som vinner!

Sätt igång å forska --
i Ödets Stora Plan!
Där vill Ingen torska.
Det skulle, väl, va´ Fán!

Ätit smörade kex.
De smaka´ mycket gott!
Men roligare "SEX", -
- det borde bli min lott!

Fejkande vansinne -
sänder kalla kårar
igenom nånns sinne :
Uppror ibland dårar !

De vill sol-och-våra
hela Menigheten!
Gå i samma fåra --
-- genom Evigheten !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 19:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spex och kex är bättre än ex och sex!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf