Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hackjungfruklagan.


En Dag... !



Man vill komma till nånnstans,
där man får en fin Romans !
Det är Lögn, får man förstå --
kunna FRIVILLIGT avstå
från det, inte ta sin Chans, -
- som ur 'Intet' kan uppstå !

Själv, får jag va´själv, minnsann, -
utan Nöjen -- med nånn man!
Men, det är som jag säger --
JAG, liksom andra tjejer --
vill uppleva Amour, - sann, -
- med riktigt goa grejer !

Allmänheten har, nog, fel
Uppfattning om just min del
och roll i Sammanhangen!
Du kan höra i Klangen - -
från min tunna Jungfrusjäl,
som Helig Ande stang, se´n -

jag erbjudit ´en min kropp,
att här finns klart och rent Hopp
om att jag får en Broder !
Så, blev jag Jesus´ Moder;
Öppna upp för Himmelsk Tropp --
att ge oss kärleksfoder ! - -

Nånn rimlig Rätt, har, väl, jag, -
- att som mänskor - överlag, -
få älska -- eller är det
en bevarad Hemlighet --
det att endast Obehag
jag får röna, - som eld, het!?

Fast, - det ska komma en Dag... !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 11:02



Bookmark and Share


  P-E-H
Fint om din dröm.. avslutas fint med hopp.
2015-04-07

  ResenärGenomLivet
Längtansfulla verser som ändå slutar hoppfullt...
2015-04-05

  KattenKin VIP
Härliga kärleksförhoppningar i denna dikt!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf