Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


TACK

 

tack så mycket

för alla kommentarer

och meddelanden

jag fått

och som

jag har inte svarat på

och tackat många av er

jag har inte glömt

det kommer svar

när jag mår bättre

orkar sitta vid datorn

utan att ryggen värker

små stunder går bra

högst en kvart

åt gången

jag vet att det kommer att bli bättre

så småningom

så jag tackar er på det här viset

så länge

 

 

anits 3 april 2015

 




Fri vers av anits VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-03 23:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Vacker bild!
Just så ... ta en sak i sänder /kram
2015-04-09

    maija tuori

Be om dig , kram
2015-04-08

    Birgersdotter VIP
Krya på dig kram
2015-04-08

  Marja-Liisa Koski VIP
Krya på dig vännen!
Kram!
ML
2015-04-08

    Dan Myrbeck
Inga problem, jag hoppas på bättring!
2015-04-07

  Lars Hedlin
VARM KRAM!
2015-04-07

  Fem hjärtan VIP
Krya på dig! Varma kramar till dig!
2015-04-06

  ResenärGenomLivet
Då hoppas vi på snar bättring...tänker på dej vännen...
2015-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Må Herren välsigna dig med helande, frid och läkedom.
2015-04-04

  ULJO
Allt gott till dig vännen
2015-04-04

  Bibbi VIP
Ber för Dig.
2015-04-04

    ej medlem längre
Ja, det kan kännas ibland att man har ohälsa, men kämpa å vila du. Skall tända ljus för dig!
2015-04-04

  M M Mannheim VIP
Var så god, vännen!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP