Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon flöt iväg

 

Ondskan hon inte kunde förstå
tvingades titta,
värre än att utstå
varandet ville utvägar hitta,
ärren skulle bestå

alla gränser suddades ut
tid & rum, ont & gott, jag & du
en röra utan slut
förlorade framtid, bara ett svävande nu

visste inte vem du var
pekade på mig, helt hysterisk
trodde du var där, onåbar
atomer & ande i uppror, så eterisk

tårarna i tonåren,
skrek och slet och slog
anklagade
inlåst, skulle lära sig villkoren
på olika sätt blev vi agade
det var som om du dog
gick över gränsen, blev dåren

olyckssyster, livet är hårt
osynliggjord, mitt emellan
hitta sin plats är svårt
ramlade ner i källan
drunknade i dårskapen av ett då
vansinnet vi aldrig kunde förstå

som vi delade, som var vårt




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-04 12:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör
2015-04-07

  RitaBrunner
Det gör ont när en man bryr sig om gör livsval som får tragiska följder. Det är smärtsamt att följa och förstå...
Det kan vara svårt att dela med sig av det utan att döma men det har du lyckats med! Eloge för en vacker text med fina rim och bra flyt!
2015-04-05

  ResenärGenomLivet
Mycket berörande skrivet...
2015-04-05

  Magdalena Eriksson VIP
Bra skrivet om två... Att vara den som tittar på gör lika ont.
Hoppet och upproret är? Att kunna formulera i ord eller dra ned byxorna på vården i Sverige som har så små resurser att hjälpa och som ännu tror att de största sjukdomarna sitter kroppsdelar och inte i själen. Eller vad man ska kalla det,det i oss som minns.

2015-04-05

    Oswaldina
Starkt och mycket bra skrivet.
2015-04-04

    ej medlem längre
Mycket berörande om denna olyckssyster.
Fint beskrivet!
2015-04-04

  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-04-04

  aol
Verkligen så smärtsamt berörande läsning
2015-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad du skriver bra och berörande om trasig uppväxt, som också ger trasig vuxen. Som tidigare sagt, Idyllien lever inte många i. Och de som gör det behöver få insikt om livet utanför.
2015-04-04

  Anya VIP
Smärtsamt om olyckssystern. Jag grips med när jag läser. Starkt om det svåra en del av oss får utstå.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP