Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OJ DÅ...

Oj då

Slog jag sönder en illusion?

Hoppsan

Slog jag an en besvärlig ton?

Aj då

Kom det fram en ikonoklast

Tänk om

han blir anmäld och åker fast!

Blev det

lite gny i syrénbersån

när man

insåg var allting kommer från?

Hej du

Känns det naket nu, kejsaren?

Du som

jämt berömt H C Andersen

Grabben

Har du fallit på eget grepp?

Är det

kanske därför du hänger läpp?

Svärdet

sitter där med sin dubbla egg

Du vet

att i postlådan sitter skägg

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/4 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2015-04-04 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP