Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildblomma



jag kunde lika gärna
hugga av mig armen
när du sa
att du inte tyckte om
vilda blommor




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-05 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som ett patologiskt problem. Inte tycka om vilda blommor ...
2015-04-09

  Lars Hedlin
Starkt som tusan!
2015-04-07

  P-E-H
Stark och sårbar text. Få ord som berör på djupet.
2015-04-07

  Ananas
Håller med: en stark text. Kan relatera.
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som berör!
2015-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
oj, lilla vildblomma - tappa inte bladen!
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP