Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR KLART ATT JAG VILL TJATA!

på sydsidan av rådhuset

har krokus gjort entré

och tussilagon lyser

gult och varmt vid Ö & B

visst känns det lite småkyligt

men tecknen finns ju där

att våren inte bara närmar sig -

men den är HÄR!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/4 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-06 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP