Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitarg




Jag sliter dina jävla lemmar ur kroppen
Tuggar på ditt hjärta
Som jag har slagit sönder med yxa

Sliter mitt hår och bränner upp det

Jag dör inombords
Föds på nytt
Till någon ni hatar

Dödar allt som kommer i min väg

Är så törstig
På att göra det som hjärnan säger
Skriker

Och jag vill bara slå slå slå
Så jävla hårt




Fri vers av Tess74
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-06 23:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jäkligt bra
2015-04-07

  Kaptenlöjtnant
Fin du är i rak lugg. Pulp fiction babe
2015-04-07

  Ponkla
Förbannat bra skrivet! :)
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74