Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har stannat av i mitt flöde, men jag hoppas....


Likt ett frö

Likt ett frö så vill jag gro

vakna sova tvivla tro

Likt en blomma vill jag knoppas

glädjas sörja tveka hoppas

 

Likt ett barn så vill jag vara

skratta gråta fråga svara

Likt ett hjärta vill jag slå

hasta mattas ge och få 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-04-07 07:32



Bookmark and Share


  aol
En rar vacker dikt,
2015-12-17

    ej medlem längre
Verkligen en fin dikt med mening å komposition!
2015-04-10

  Johan Strömstedt
Du vandrar i tiden. Det blir till en bra rytm utan överdrivna textvolter.

2015-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Den som inte tar emot Guds Rike som ett barn kommer aldrig ditin.
Det har med attityd och förtröstan att göra.
Tron kommer av Ordet (Rom 10:17).
2015-04-07

  Lars Hedlin
Bra och fint framfört.....
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP