Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett brev

Kärleksorden
skakar jorden,
fick det brev
du skrev.
Till sanning växte drömmen,
och floder vänder lopp
och flytr opp
mot strömmen,
vinterisar smälter,
bergen välter.
Ta min gåva
att alltid leva nakna,
att alltid vara vakna
och aldrig mera sova!




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 02:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Oah !
2015-04-17

  louisegirl
Vackert!
Tycker mycket om!
2015-04-08

  Marianne Räf
De sista raderna, tycker jag, var
hur bra som helst : "att alltid vara
vakna / och aldrig mera sova!"
Visst vore det kanoon ...!! MR.
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP