Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så illa hatad!


Fienden



Nånnting är fuffens!
Jag kan inte förstå!
Finns det Förklaringar,
som jag inte känner till?

Allt är inte, BARA, Politik!
Som kommunister tycks tycka!
Populism är ren, skär Skit!
Jag vill ha egna Åsikter !

En nyfiken läkare har, just,
varit här, och snea syster!
De ville jag skulle väga mig: 114 kg!
Än sen! Glad att det inte var MER!

De fick, däremot, inte ta blodtryck
på mig! Och, jag sa nej till att
komma in i ett mentalsjukregister!
Några blodprover får de ICKE!

Register, förresten! Det kan, ju,
användas emot mig -- om det
blir Krig med galenpannor, som
vill sätta dit sånna -- som jag!

Å, Com Hem-fanskapet har stängt
av min telefon, - trots att jag byter
telefonoperatör,-- först nästa månad.
En liten hämndaktion, - menligt för mig!

Är en Mix av mina Förfäder!
Världen tänker inte gott om mig!
Antar detta gör mig till dess -- Fiende !
Men, jag är inte ensam skyldig....






Fri vers av Marianne Räf
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-08 17:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Känns igen:

Vissa dagar är allt
djävligt struligt
2015-04-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hej Marianne Com. Hem, har en uppsägningstid för Tv kanaler i Stockholm på 3 månader inbyggd paket med telefon.
Konstig att du blev avstängd på direkt, jag ska titta imorgon om det är någonting nytt, hoppas att sjukvården klagar på ärende i dit namn i alla fall. Det kanske du ska göra en bild på dig med stora dekolletage och mycket ung som Tvilling tanterna på reklam./ då ska du se succés.
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf